Pigen med den røde frakke

Beth har altid været bekymret for sin datter, Carmel. Men siden sin skilsmisse har hun været plaget af frygt for at miste datteren, som går og drømmer og glemmer, hvor hun er. Og en dag bliver mareridtet til virkelighed: Ved en lokal børnefestival bliver den otteårige Carmel væk fra hende i det tågede vejr – og hun er sporløst forsvundet.

Ødelagt af sorg og selvbebrejdelser sætter Beth alt ind på at finde Carmel igen. Mens dagene går, og politiets indsats svinder, vokser gåden i Beths hoved: Hvor er datteren blevet af?

Og hvor er Carmel? Ja, pigen ved det knap nok selv. Hun ved bare, at manden, der kom ud af tågen, sagde, at han var hendes bedstefar, og at hun var nødt til at bo hos ham i et stykke tid …

★★★★★ – Bogrummet
“Medrivende og hjertegribende krimi” – Bogblogger.dk

“Spændende og helt utrolig velskrevet” – B for Bog

 

Om forfatteren:
Kate Hamer er født i Storbritannien i 1965. Hun har studeret kunsthistorie på Manchester University og har arbejdet med tv-dokumentarer i en årrække. Med Pigen med den røde frakke, som var shortlistet til The Dagger Award, Costa First Novel Prize og British Book Industry Awards Debut Fiction Book of the Year, debuterer hun nu på dansk.

Forfatter: Kate Hamer
Titel: Pigen med den røde frakke
Oversat af: Svend Ranild
Genre: Roman
Omfang: 412 sider
ISBN: 978-87-93279-01-8
Vejl. pris: 299,95